Προετοιμασία συνέντευξης

Άλλο ένα σημείο-κλειδί που θα σας οδηγήσει στην επιτυχία!

Μπορεί να βρίσκεστε ήδη σε ευνοϊκή θέση, εφόσον το να κληθείτε σε μια συνέντευξη σημαίνει πως το βιογραφικό σας και η συνοδευτική σας επιστολή ξεχώρισαν, αυτό όμως δε σημαίνει ότι θα πρέπει να επαναπαυτείτε! Σε καμία περίπτωση η πρόσκληση σε συνέντευξη δε σημαίνει πως έχει ληφθεί μια θετική απόφαση για εσάς και απλώς ο οργανισμός θέλει να σας γνωρίσει καλύτερα. Αντιθέτως, η καλή εικόνα που έχετε χτίσει με το βιογραφικό και τη συνοδευτική επιστολή σας μπορεί εύκολα να γκρεμιστεί με τις λάθος κινήσεις.

Επενδύστε σωστά! Προκειμένου να περάσετε με επιτυχία τη δοκιμασία της συνέντευξης, χρειάζεται και πάλι μεθοδικότητα, έρευνα και μεγάλη εξάσκηση από το τι θα πείτε και με ποιον τρόπο, μέχρι το τι θα φορέσετε και το πώς θα είναι η στάση του σώματός σας και το ύφος σας. Τα τελευταία χρόνια, μάλιστα, οι οργανισμοί επενδύουν όλο και περισσότερο στη διαδικασία της συνέντευξης, θέτοντας σε ορισμένες περιπτώσεις μέχρι και είδη γρίφων στους/ στις υποψήφιους/-ες. Επιπλέον, θα πρέπει να προσέξετε και αυτά τα οποία εσείς πρέπει να ρωτήσετε, κάτι το οποίο συχνά δεν εκλαμβάνεται ως αναγκαίο. Κι όμως, πρόκειται για κάτι που θα σας ξεχωρίσει αμέσως!

Μην ξεχνάτε ότι τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο! Φανταστείτε τον εαυτό σας να προετοιμάζεται για εύλογο χρονικό διάστημα σωστά για το βιογραφικό, τη συνοδευτική του επιστολή και τη συνέντευξη. Μια τέτοια προετοιμασία δε γίνεται να μην ανταμειφθεί. Χρειάζεται απλώς να μη θεωρήσετε κάποια πράγματα δεδομένα και απλά! Είναι απαραίτητο να καταβάλετε την προσπάθεια που απαιτείται.

Στο careerandstudies.gr γνωρίζουμε πώς να ενισχύσουμε σωστά την προσπάθειά σας, εφαρμόζοντας ένα καινοτόμο σύστημα!

  • Εστιάζουμε στην προσωπική συχνή επαφή με τον/την υποψήφιο/-α.
  • Κατανοούμε πλήρως τα χαρακτηριστικά του/της και τον τρόπο με τον οποίο πρέπει να τα αναδείξει.
  • Μέσα από τη δύναμη της αλληλεπίδρασης φτάνουμε στο μέγιστο αποτέλεσμα, με συζήτηση και προσομοιώσεις συνέντευξης στα πρότυπα μεγάλων οργανισμών.
  • Το προσωπικό μας, με εξειδίκευση από το πανεπιστήμιο του Sheffield, αποτελούμενο από ψυχολόγους εργασίας με πολυετή εμπειρία στον χώρο του recruitment, λειτουργεί ως μέντοράς σας σε μια πολυεπίπεδη διαδικασία με ειδικές αλυσιδωτές ενέργειες που σας φέρνουν σταδιακά και με σύστημα στην κορυφή.
  •  Μην ξεχνάτε ότι η συστηματική προσπάθεια, οι μη-βιαστικές κινήσεις και η σωστή προετοιμασία είναι πάντοτε τα συστατικά της επιτυχίας!

Δώστε βάση και χρόνο στην όλη διαδικασία, μην προσπεράσετε γρήγορα ορισμένες διαδικασίες και το μέλλον σας ανήκει! 

Πώς να ξεκινήσετε τη διαδικασία μαζί μας:

  • Μας εκδηλώνετε το ενδιαφέρον σας στο info@careerandstudies.gr με θέμα e-mail «Προετοιμασία για Συνέντευξη». Στο κείμενο του mail μας γράφετε λίγα λόγια για εσάς, καθώς και τον λόγο για τον οποίο επιθυμείτε να σας καθοδηγήσουμε για τη διαδικασία της συνέντευξης.
  • Ερχόμαστε άμεσα σε επαφή μαζί σας και, κατόπιν ολοκλήρωσης των τυπικών διαδικασιών, πραγματοποιούμε μια εξατομικευμένη δωρεάν συνάντηση μαζί σας. Η συνάντηση αυτή είναι διαδικτυακή, με γνώμονα τη διευκόλυνση και την ασφάλεια όλων.
  • Οι σύμβουλοί μας ανταποκρίνονται άμεσα και ορίζουν, μέσα από τη συζήτηση μαζί σας, ένα πρόγραμμα διαδικτυακών συναντήσεων εξατομικευμένο για εσάς. Το έμπειρο προσωπικό μας επεξεργάζεται τα δεδομένα της θέσης εργασίας, κρίνει και προτείνει συγκεκριμένο αριθμό συνεδριών. Κατά τη διάρκεια αυτών των συνεδριών υποβάλλεστε σε δοκιμασίες και εκπαιδεύεστε ώστε να είστε έτοιμοι/-ες να αντιμετωπίσετε τα πάντα, αλλά και να διαχειριστείτε τον εαυτό σας.
  • Μια ημέρα πριν τη συνέντευξη, εκεί που μας χρειάζεστε περισσότερο, επικοινωνούμε δωρεάν μαζί σας για μια σύνοψη, για τις τελικές λεπτομέρειες, αλλά και για ενθάρρυνση. Επενδύουμε στον άνθρωπο!

Καλή αρχή στο όμορφο ταξίδι σας!