Επιτυχημένο βιογραφικό

Το επιτυχημένο βιογραφικό είναι το σημείο-κλειδί που θα σας ξεκλειδώσει την πόρτα των ονείρων σας.

Γνωρίζατε ότι πολύ μεγάλο ποσοστό των ανθρώπων που κάνουν αίτηση για μια δουλειά, ένα μεταπτυχιακό πρόγραμμα ή μια υποτροφία έχει λάθη στο βιογραφικό του; Σε αυτή την περίπτωση, δυστυχώς το βιογραφικό τις περισσότερες φορές απορρίπτεται και οδηγεί τον/την υποψήφιο/-α να αναρωτιέται τι έφταιξε. Πιστέψτε μας, χωρίς την απαραίτητη προσήλωση, προσοχή, έρευνα και καθοδήγηση που απαιτείται, είναι όχι δύσκολο, αλλά πολύ εύκολο να υποβάλει κανείς αίτηση στέλνοντας ένα λανθασμένο ή κακοσυνταγμένο βιογραφικό.

Για να μην μπείτε στη λίστα απορριπτέων, αλλά να ξεχωρίσετε από την πρώτη στιγμή, θα πρέπει να βρείτε τον σωστό τρόπο με τον οποίο θα παρουσιάσετε τον εαυτό σας. Αυτό σημαίνει: σωστή έκταση και μορφή του βιογραφικού, σωστές και καλοσυνταγμένες πληροφορίες στα σωστά σημεία ανάλογα με την κάθε θέση, απόλυτη εμφανή προσαρμογή του βιογραφικού ανάλογα με τον οργανισμό στον οποίο κάνετε αίτηση.

Στο careerandstudies.gr επενδύουμε στο χτίσιμο του βιογραφικού σας, βάζοντας παράλληλα τα θεμέλια του οικοδομήματος μια λαμπρής επακόλουθης καριέρας!

Πώς το καταφέρνουμε αυτό;

  • Εστιάζουμε στην προσωπική συχνή επαφή με τον/την υποψήφιο/-α.
  • Κατανοούμε πλήρως τα χαρακτηριστικά του και τον τρόπο με τον οποίο πρέπει να τα αναδείξει.
  • Καταργούμε τις απρόσωπες και καθαρά διεκπεραιωτικές εργασίες και στοχεύουμε στον άνθρωπο. Καμία επικοινωνία δεν μπορεί να αντικαταστήσει την πρόσωπο με πρόσωπο επαφή, την αμεσότητα και τα πολλαπλά οφέλη της.
  • Μέσα από τη δύναμη της αλληλεπίδρασης φτάνουμε στο μέγιστο αποτέλεσμα, με το στήσιμο ενός βιογραφικού στα μέτρα σας, με το προσωπικό σας στίγμα, κάτι που θα γίνει αμέσως αντιληπτό από τον οργανισμό στον οποίο θα υποβάλετε αίτηση. Μην ξεχνάτε ότι η συστηματική προσπάθεια, οι μη-βιαστικές κινήσεις και η σωστή προετοιμασία είναι πάντοτε τα συστατικά της επιτυχίας!

Μη μένετε, λοιπόν, στην αφάνεια. Μην εκλάβετε το βιογραφικό ως απλή έκθεση των πεπραγμένων σας. Υιοθετήστε το σύστημα που θα σας δώσει την ώθηση που απαιτείται για ένα καλύτερο μέλλον! Η ομάδα μας, απαρτιζόμενη από εξειδικευμένους συμβούλους του πανεπιστημίου του Sheffield είναι η πλέον κατάλληλη να σας βοηθήσει!

 

Πώς να ξεκινήσετε τη διαδικασία μαζί μας:

  • Μας εκδηλώνετε το ενδιαφέρον σας στο info@careerandstudies.gr με θέμα e-mail «Επιτυχημένο Βιογραφικό». Στο κείμενο του mail μας γράφετε λίγα λόγια για εσάς, καθώς και τον λόγο για τον οποίο επιθυμείτε να σας βοηθήσουμε με το στήσιμο του βιογραφικού σας.
  • Ερχόμαστε άμεσα σε επαφή μαζί σας και, κατόπιν ολοκλήρωσης των τυπικών διαδικασιών, πραγματοποιούμε μια εξατομικευμένη δωρεάν συνάντησή μαζί σας. Η συνάντηση αυτή είναι διαδικτυακή, με γνώμονα τη διευκόλυνση και την ασφάλεια όλων.
  • Στη συνέχεια μας αποστέλλετε τα έγγραφα που απαιτούνται και ξεκινά μαζί σας μια επικοινωνία που θα σας οδηγήσει στην επίτευξη του στόχου σας!
  • Οι σύμβουλοί μας ανταποκρίνονται άμεσα και λειτουργούν ως μέντορές σας. Με δεδομένη και τη δική σας άμεση ανταπόκριση, η ομάδα μας φέρει άμεσα εις πέρας την επιθυμία σας.

 

Αποκλειστικά για το 2021! ΔΩΡΕΑΝ για εσάς ο οδηγός των αρχικών βασικών βημάτων για το στήσιμο του βιογραφικού σας. Κάντε τον δικό σας εδώ!

Σας περιμένουμε!