Προετοιμασία αίτησης και motivation letter

Άλλο ένα σημείο-κλειδί που θα σας οδηγήσει στην επιτυχία!

Γνωρίζατε ότι πολύ μεγάλο ποσοστό των ανθρώπων που κάνουν αίτηση για μια δουλειά, ένα μεταπτυχιακό πρόγραμμα ή μια υποτροφία δε συντάσσει σωστά τη συνοδευτική επιστολή;

Το έγγραφο στο οποίο παρουσιάζετε το βιογραφικό σας είναι άκρως σημαντικό και οφείλετε να δημιουργήσετε τη σωστή εντύπωση, εάν πραγματικά επιθυμείτε να επιτύχετε. Ωστόσο, αυτό που εν τέλει θα καθορίσει το αν θα κληθείτε σε μια συνέντευξη είναι η συνοδευτική επιστολή. Εκεί σας δίνεται η ευκαιρία να παρουσιάσετε εκτενέστερα τι είναι εκείνο που σας ξεχωρίζει και σας καθιστά κατάλληλους/ κατάλληλες για τη θέση.

Υπάρχουν συγκεκριμένα βήματα που θα πρέπει να ακολουθήσετε προκειμένου να επιτύχετε κάτι τέτοιο. Ενδεικτικά αναφέρουμε τη σωστή έκταση, την εστίαση σε συγκεκριμένα σημεία ανάλογα με τη θέση, την αναγκαία έρευνα, τη γενικότερη εικόνα όσον αφορά τη σύνταξη και τη μορφή.

Στο careerandstudies.gr επενδύουμε στη σωστή σύνταξη της συνοδευτικής επιστολής που θα σας εκτοξεύσει!

Πώς το καταφέρνουμε αυτό;

  • Εστιάζουμε στην προσωπική συχνή επαφή με τον/την υποψήφιο/-α.
  • Κατανοούμε πλήρως τα χαρακτηριστικά του/της και τον τρόπο με τον οποίο πρέπει να τα αναδείξει.
  • Καταργούμε τις απρόσωπες και καθαρά διεκπεραιωτικές εργασίες και στοχεύουμε στον άνθρωπο. Καμία επικοινωνία δεν μπορεί να αντικαταστήσει την πρόσωπο με πρόσωπο επαφή, την αμεσότητα και τα πολλαπλά οφέλη της.
  • Μέσα από τη δύναμη της αλληλεπίδρασης φτάνουμε στο μέγιστο αποτέλεσμα, με το στήσιμο μιας συνοδευτικής επιστολής στα μέτρα σας, με το προσωπικό σας στίγμα, κάτι που θα γίνει αμέσως αντιληπτό από τον οργανισμό στον οποίο θα υποβάλετε αίτηση. Μην ξεχνάτε ότι η συστηματική προσπάθεια, οι μη-βιαστικές κινήσεις και η σωστή προετοιμασία είναι πάντοτε τα συστατικά της επιτυχίας!

Δώστε, λοιπόν, την απαιτούμενη προσοχή στη συνοδευτική επιστολή σας! Υιοθετήστε το σύστημα που θα σας δώσει ώθηση να ανεβείτε ψηλότερα! Η ομάδα μας, απαρτιζόμενη από εξειδικευμένους συμβούλους του πανεπιστημίου του Sheffield είναι η πλέον κατάλληλη να σας βοηθήσει!

 

Πώς να ξεκινήσετε τη διαδικασία μαζί μας:

  • Μας εκδηλώνετε το ενδιαφέρον σας στο info@careerandstudies.gr με θέμα e-mail «Συνοδευτική Επιστολή». Στο κείμενο του mail μας γράφετε λίγα λόγια για εσάς, καθώς και τον λόγο για τον οποίο επιθυμείτε να σας βοηθήσουμε με τη σύνταξη της συνοδευτικής επιστολής σας.
  • Ερχόμαστε άμεσα σε επαφή μαζί σας και, κατόπιν ολοκλήρωσης των τυπικών διαδικασιών, πραγματοποιούμε μια εξατομικευμένη δωρεάν συνάντησή μαζί σας. Η συνάντηση αυτή είναι διαδικτυακή, με γνώμονα τη διευκόλυνση και την ασφάλεια όλων.
  • Στη συνέχεια μας αποστέλλετε τα έγγραφα που απαιτούνται και ξεκινά μαζί σας μια επικοινωνία που θα σας οδηγήσει στην επίτευξη του στόχου σας!
  • Οι σύμβουλοί μας ανταποκρίνονται άμεσα και λειτουργούν ως μέντορές σας. Με δεδομένη και τη δική σας άμεση ανταπόκριση, η ομάδα μας φέρει άμεσα εις πέρας την επιθυμία σας.

Σας περιμένουμε!