Κωνσταντίνος Πολέμης, C.E.O. - Coach - Counselor

Φιλόλογος εκπαιδευτικός. Aριστούχος πτυχιούχος της Φιλοσοφικής Αθηνών, από την κατεύθυνση κλασσικής φιλολογίας (1995). Έχει ολοκληρώσει μεταπτυχιακές σπουδές επιπέδου master στη Θεωρία της Λογοτεχνίας και τη Δημοσιογραφία στο Πανεπιστήμιο του Nottingham της Μ. Βρετανίας (1997). Για τις παραπάνω σπουδές του έλαβε υποτροφία από το Κοινωφελές Ίδρυμα «Αλέξανδρος Σ. Ωνάσης». Το 2015 ίδρυσε την ιστοσελίδα citycampus.gr που υποστηρίζει το παρόν project. Έχει συγγράψει με την Ευγενία Πάταρα τον Οδηγό Υποτροφιών του citycampus.gr

Μυρτώ Υφαντή, Career and Studies General Manager - Counselor

Φιλόλογος εκπαιδευτικός. Aριστούχος πτυχιούχος της Φιλοσοφικής Σχολής Αθηνών, από την κατεύθυνση Γλωσσολογίας. Μετά την ολοκλήρωση των μεταπτυχιακών της σπουδών στο πρόγραμμα «Η διδασκαλία της Ελληνικής ως δεύτερης/ ξένης γλώσσας» του ΕΚΠΑ, στο οποίο φοίτησε ως υπότροφος του Ιδρύματος Λεβέντη, έλαβε υποτροφία για τη διδασκαλία της Ελληνικής στο Διδασκαλείο Νέας Ελληνικής του ΕΚΠΑ. Είναι εξειδικευμένη Counselor από το πανεπιστήμιο του Sheffield.

Ευγενία Πάταρα, Commercial Manager - Counselor

Φιλόλογος εκπαιδευτικός. Διδάσκει Αγγλικά και Γαλλικά. Αποφοίτησε με Άριστα από τη Φιλοσοφική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, από το τμήμα Γαλλικής Γλώσσας και Φιλολογίας. Ανήκει στη συγγραφική ομάδα των βιβλίων της σειράς Project Abroad, έχοντας συγγράψει τον Οδηγό Υποτροφιών του citycampus.gr με τον CEO του οργανισμού, Κωνσταντίνο Πολέμη.

Αναστασία Αδάμ, C.E.O. Διάδρασης - Psychologist - Soft Skills Inspirator

Είναι Ψυχολόγος, πτυχιούχος του τμήματος ψυχολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου. Ασκεί τη συμβουλευτική ψυχολογία και την ψυχοθεραπεία χρησιμοποιώντας τη διεπιστημονική ακαδημαϊκή της γνώση αλλά και τη μακρόχρονη επαγγελματική της εμπειρία με ολιστική ψυχοδυναμική ματιά. Έχει MBA (Master in Business Administration) από το Πανεπιστήμιο του Reading της Αγγλίας με ειδίκευση στην Οργανωσιακή Ψυχολογία, τη Συναισθηματική Νοημοσύνη, την Επικοινωνία και την ανάπτυξη των Soft Skills.

Η εθελοντική ομάδα:

Ειρήνη Νοταρά, Ass. Project Manager

Λένα Μπαρούτη, Marketer

Μαριάντα Μούση, Communication Assistant

Βαρβάρα Παπαδοπούλου, HR Assistant

Νικόλ Παναγιωτίδη, HR Assistant

careerandstudies.gr – citycampus.gr

Λένα Κουκουβάνη, Marketer

Διονυσία Αναγνωστοπούλου, Marketer

Διονυσία Γιατρά, HR Team Leader

Δήμητρα Καρατζά, HR Assistant